بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

اوکراین روابط دیپلماتیک خود با ایران را کاهش می‌دهد

اوکراین روابط دیپلماتیک خود با ایران را کاهش می‌دهد وزارت خارجه اوکراین با طرح ادعاهای بی‌اساس علیه ایران اعلام کرده است روابطش را با تهران کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، اوکراین روز جمعه اعلام کرد روابط دیپلماتیک با ایران را کاهش و استوارنامه سفیر ایران را نیز باطل خواهد کرد.

 

«اولگ نیکولنکو»، سخنگوی وزارت خارجه اوکراین در توییتر نوشت: «در واکنش به اقدام ایران در عرضه سلاح به روسیه در جنگ علیه اوکراین، امروز ما ابطال اعتبارنامه سفیر ایران در کی‌یف و کاهش قابل‌توجه پرسنل دیپلماتیک سفارت ایران را اعلام کردیم.»

 

اوکراین و ایالات متحده آمریکا، ایران را به ارسال سلاح برای روسیه متهم کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران این ادعاها را رد کرده است.

 

وزارت خارجه اوکراین در بیانیه‌ای مدعی شده است: «عرضه سلاح به روسیه برای جنگ‌افروزی علیه اوکراین اقدامی غیردوستانه است که ضربه‌ای جدی به روابط اوکراین و ایران وارد می‌کند.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «در پاسخ به چنین اقدام غیردوستانه‌ای طرف اوکراینی تماس گرفته استورنامه سفیر ایران را باطل کرده و تعداد پرسنل دیپلماتیک سفارت ایران در کی‌یف را به طرز محسوسی کاهش دهد.»

 

خبرگزاری رویترز نوشته این پیام با توجه به عدم حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در کی‌یف تحویل سرپرست سفارت ایران در آن کشور شده است.

 

نخستین بار جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شده بود که ایران در حال ارسال پهپاد به اوکراین است. «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت خارجه ایران در آن زمان در واکنش به ادعاهای سالیوان گفت: «سابقه همکاری های میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در حوزه برخی فناوری های نوین به پیش از آغاز جنگ در اوکراین بر می گردد و در مقطع اخیر هیچ تحول خاصی در این ارتباط رخ نداده است.»

 

وی اضافه کرد: «موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال جنگ اوکراین کاملا روشن است و بارها بصورت رسمی اعلام شده است. : ادعای مقام امریکایی در حالی است که امریکا و اروپایی ها سال ها است کشورهای اشغالگر و متجاوز از جمله در منطقه غرب آسیا را به انباری از سلاح های کشنده متنوع خود تبدیل کرده اند که قطعاً بدون این تسلیحات، تداوم بیش از هفت دهه تجاوز، جنایت و اشغالگری صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی ممکن نبود.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده